Met Smølke gezond op gewicht!

Sommige honden of katten hebben er aanleg voor: snel te dik worden. Ondanks dat je je netjes aan het voedingsadvies houdt én je actief met je huisdier bezig bent blijft je vriendje wat te dik. Ook katten die gesteriliseerd zijn hebben hier sneller last van. Voor deze dieren hebben we een speciale voeding die helpt om een gezond gewicht te behalen en te houden. 

Calorieën tellen...

Je wilt natuurlijk geen calorieën moeten tellen... En je hond of kat zo weinig moeten geven dat hij de hele dag honger heeft willen we ook niet. Bij Smølke hebben ervoor gezorgd dat je hond of kat een voldaan gevoel heeft én toch afvalt of op gewicht blijft. Voor honden is de Weight Control ontwikkeld in voor katten de Sterilised. Bekijk hieronder de speciale eigenschappen van de Weight Control en de Sterilised.

Gereduceerd hongergevoel

De Weight Control en de Sterilised zorgen ervoor dat je hond of kat een voldaan gevoel heeft. Deze voedingen bevatten een speciale mix aan natuurlijke vezels. Door deze vezels wordt het verteringsstelsel voldoende gevuld en uitgedaagd waardoor er een verzadigd gevoel optreedt. De producten bevatten minder calorieën, zonder dat je vriendje een hongergevoel heeft.

Gereduceerd vetgehalte

Vetten leveren ruim 2x meer energie dan bijvoorbeeld eiwitten of koolhydraten in de voeding. Een teveel aan vetten die worden opgeslagen zorgt voor overgewicht. Het vetgehalte is 20% gereduceerd ten opzichte van de normale honden- en kattenvoedingen van Smølke. Door meer te bewegen en aangepaste voeding aan te bieden die minder energie bevat, zal je hond of kat op een verantwoorde wijze afvallen.

Stimuleren van de vetverbranding

Smølke gebruikt in de Weight Control en Sterilised het nutriënt L-Carnitine. L-Carnitine stimuleert de vetverbranding en bevordert daarmee het gewichtsverlies.

Bekijk hier de Weight Control en Sterilised

weight control

healthy weight

Heerlijk hondenvoer voor alle volwassen honden met (de neiging tot) overgewicht. Geschikt als onderhoudsvoeding om je hond op een gezond gewicht te houden of te brengen.

sterilised

healthy weight

Speciaal kattenvoer voor gesteriliseerde of gecastreerde katten of voor katten met gewichtsproblemen. Geschikt voor binnenkatten én buitenkatten.

Smølke, daar maak je vrienden mee