Smølke Graanvrij hond en kat

Smølke Adult Grain Free Formula is een compleet Alles-in-één graanvrij voer voor honden én katten met natuurlijke ingrediënten. Een smaakvol alternatief voor honden en katten die niet tegen granen kunnen of niet zo van granen houden.

Uniek eiwitprofiel

De Smølke Alles-in-één graanvrij honden- en kattenvoedingen hebben een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw hond of kat.

Afgestemd op jouw actieve hond of kat

Smølke Adult graanvrij bevat een hoog vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van je actieve hond of kat. De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Ook geschikt voor honden en katten met een allergie voor granen en gluten. Daarnaast is de voeding bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak zich niet kan hechten aan de tanden en tandsteenvorming wordt tegengegaan. Omega-3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Bij katten helpt het daarnaast haarballen en urinewegproblemen te voorkomen. 

Smølke graanvrij is hét smaakvolle alternatief!

 

Vers Gestoomde Maaltijd

Voor de honden die liever vlees in plaats van brokken eten hebben we ook een graanvrije Vers Gestoomde Maaltijd Wild. Dit is een overheerlijke complete en natuurlijke  vleesmaaltijd, gemaakt met verse ingrediënten. De maaltijd bevat alles wat je hond nodig heeft. Boordevol konijn en eend, aangevuld met aardappelen, groenten en kruiden, zachtjes gestoomd in een smaakvolle eenden bouillon.

Bekijk hier onze graanvrije producten

puppy

grain free formula

optimal growth

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve puppy’s van alle rassen en groottes. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes.

adult

grain free formula

daily balance

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve volwassen honden van alle rassen en groottes. Voor de dagelijkse balans van jouw trouwe viervoeter.

game

grain free formula

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Game is een complete en graanvrije maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% wild (konijn en eend).

adult

grain free formula

daily balance

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve volwassen katten of voor katten met een overgevoeligheid voor granen of gluten. Voor binnenkatten én buitenkatten.

Smølke, daar maak je vrienden mee