Hondenbrokken

Bekijk hieronder ons assortiment hondenbrokken.

puppy

mini-medium

optimal growth

Speciaal voor kleine en middelgrote pups om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van kleine en middelgrote rassen.

puppy

maxi

optimal growth

Speciaal voor grote pups tot 14-18 maanden om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van grote rassen.

adult

mini

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van kleine rassen tot 10 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw kleine vriend.

adult

medium

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen tussen 10kg en 30 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw trouwe viervoeter. 

adult

maxi

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van grote rassen vanaf 30 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw grote vriend. 

senior

mini

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van kleine rassen tot 10kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw trouwe maatje.

senior

medium

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van middelgrote rassen tussen de 10kg en 30kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw trouwe viervoeter.

senior

maxi

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van grote rassen vanaf 30kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw grote vriend.

sensitive

healthy skin and digestion

Hypoallergeen hondenvoer voor volwassen honden met huid- en vachtproblemen of een gevoelig spijsverteringsstelsel.

weight control

healthy weight

Heerlijk hondenvoer voor alle volwassen honden met (de neiging tot) overgewicht. Geschikt als onderhoudsvoeding om je hond op een gezond gewicht te houden of te brengen.

puppy

grain free formula

optimal growth

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve puppy’s van alle rassen en groottes. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes.

adult

grain free formula

daily balance

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve volwassen honden van alle rassen en groottes. Voor de dagelijkse balans van jouw trouwe viervoeter.

Smølke, daar maak je vrienden mee