Hondenvoeding

Om jouw hond in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit!

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding. De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw hond. En dat ook nog eens voor een eerlijke en betaalbare prijs. Dat maakt Smølke tot de beste prijs/kwaliteitskoop in het premium segment!

Hieronder vind je een overzicht van zowel onze brokken als van onze vers gestoomde maaltijden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Ons assortiment

Bekijk hier al onze hondenvoeding
Filter

Formaat hond

Leeftijd

Eigenschappen

puppy

mini-medium

optimal growth

Speciaal voor kleine en middelgrote pups om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van kleine en middelgrote rassen.

puppy

maxi

optimal growth

Speciaal voor grote pups tot 14-18 maanden om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van grote rassen.

puppy

grain free formula

optimal growth

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve puppy’s van alle rassen en groottes. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes.

chicken

juicy & fine chicken

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Chicken is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% sappige kip. Ook geschikt voor puppies.