Puppy workshop

Workshops voor puppy's

Een keer wat anders!
Naast de gewone hondencursus kan je ook incidenteel een leuke workshop volgen.

In dit artikel heb je kunnen lezen wat voor sporten je allemaal met je pup kan doen. Maar mocht je nou niet zeker weten of je iets leuk vindt, of wordt die cursus niet bij jou in de buurt gegeven, dan kan je ook een workshop volgen!

Workshops zijn er voor zowel beginners en gevorderden. De workshops voor beginners zijn vaak een soort kennismaking met de sport waarbij de beginselen worden uitgelegd waarmee je zelf thuis verder mee aan de slag kan.

Wat voor workshops kan je volgen?

Er zijn workshops gericht op bepaalde takken van hondensport zoals treibbal, speuren of doggy dance. Daarnaast zijn er echter ook veel workshops op hondengebied die op zichzelf staan en waar je als hondenliefhebber veel aan kunt hebben. Denk aan een workshop hondenmassage of zelf speeltjes of riemen maken voor je hond. Ook kan je eens een lezing volgen over voeding, hondentaal of homeopathie wanneer je dit leuk of interessant lijkt. Er is meer te doen dan je denkt!

Waar vind ik deze workshops?

Lezingen en workshops worden vaak op meerdere manieren aangekondigd, bijvoorbeeld via de website of het clubblad van de hondenschool of rasvereniging. Ook staan er vaak aankondigingen op hondenfora en is er op Facebook zelfs een speciale groep voor: zoek maar eens op hondenworkshops!

Lees ook andere leuke en nuttige artikelen: