Smølke Weight Control

Senna is afgevallen en ook de dierenarts is zeer tevreden

Onze labrador senna van 7,5 hebben wij altijd duurzaam eten gegeven, daar wij dit heel belangrijk vinden. Toch is ze in de loop der jaren aangekomen wat je zelf niet zo doorhebt. tot ik haar op een gegeven moment ging wegen. 37 kg schoon aan de haak daar schrok ik toch wel erg van, volgens de d.a kon dit haar 3 tot 4 jaar van haar leven kosten uiteindelijk.

We zijn gaan zoeken naar speciaal voer, maar zonder al te veel "groenvoer" om het maar zo te noemen daar dit totaal geen nut heeft. We kwamen uit bij Smolke Weight Control. vanaf de eerste dag heeft ze het er heel goed op gedaan, we voeren wel i.o.m de d.a iets minder dan aangegeven, maar ze is nu vanaf begin november afgevallen tot 27.6 kg en ze doet het perfect. Haar ontlasting is supernetjes haar huid glanst nog steeds ontzettend erg en ze schooit niet meer dan dat ze voorheen doet (dat is nou eenmaal labrador eigen) dus het is niet dat ze meer honger heeft nu.

We zijn echt totaal verrast en gigantisch blij met dit voer. Zelfs onze d.a vroeg hoe we dit gedaan hebben, ik heb het dan ook met alle plezier doorgegeven bij ze.

Bekijk dit product

Met Smølke geef je jouw hond en kat

  • voeding met een uniek eiwitprofiel uit kip, vis en lam
  • voeding die zonder tarwegluten is bereid
  • voeding met natuurlijke ingrediënten
  • voeding met ingrediënten dicht uit de buurt of met een duurzaamheidskenmerk
  • complete alles-in-één voeding van topkwaliteit
Logo MSC-certificering Logo natuurlijke ingrediënten

Smølke, daar maak je vrienden mee