Weetjes over Smølke

Bekijk hieronder leuke weetjes over Smølke

Bekijk alle artikelen over dit onderwerp

 • Wist je dat Smølke al meer dan 25 jaar bestaat?

  In 1991 is de basis voor Smølke gelegd door een Nederlands bedrijf dat naast dierengeneesmiddelen ook speciale dieetvoedingen maakte voor dieren. Smølke werd in het begin wel in Denemarken geproduceerd en vandaar ook de Scandinavisch klinkende naam.

 • De mensen bij Smølke gek op dieren zijn!

  Onze medewerkers zijn gek op dieren, van paarden tot konijnen, van hagedissen tot parkieten, maar vooral heel veel honden en katten. Kortom, het is een beestenboel bij onze medewerkers thuis.

 • Smølke proefdiervrij is?

  Wij zijn gek op dieren en doen dan ook niet aan dierproeven met honden of katten in kennels. Echter vinden we het wel belangrijk om te weten of honden en katten onze voeding smakelijk vinden! Vandaar dat we dit af en toe laten controleren door honden en katten die gewoon die een lief baasje hebben; gewoon bij mensen thuis dus!

 • Smølke in Nederland gemaakt wordt?

  Smølke wordt gemaakt in onze productielocatie in Friesland. Deze locatie heeft een rijke historie en meerdere decennia ervaring met het maken van diervoeding.

 • Smølke met MSC vis wordt bereid?

  MSC is een speciaal keurmerk dat garandeert dat de vis op duurzame wijze is gevangen. Dit betekend dat er niet teveel vis wordt gevangen en dat de leefomgeving van de vis gezond wordt gehouden.

 • Wist je dat Smølke ook op Facebook en Instagram aanwezig is?

  Nee? Volg ons dan snel want regelmatig hebben we exclusieve acties voor Facebook, en Instagram  leden!

Meer weetjes weten?

Bekijk ze hier

Smølke, daar maak je vrienden mee