Smølke Soft Patés

Heeft jouw kat ook altijd zin in een heerlijke maaltijd? Met onze Soft Patés zorg je elke keer weer voor een blije kat!

Dat zijn puike patés

Alle patés zitten boordevol vlees of vis, zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben een heerlijke zachte bite.

Onze superzachte patés zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en elke smaak is aangevuld met superfoods, zoals chiazaad, lijnzaad, hennepzaad en cranberries. Allemaal  supergezonde ingrediënten.

Al onze patés zijn compleet, dat wil zeggen dat er alles in zit om jouw kat te voorzien in zijn of haar dagelijkse voedingsbehoefte.* Kortom, puike patés! Ook perfect te combineren met brokjes, wat zorgt voor een mooie variatie in het dagelijkse menu. Verkrijgbaar in de vijf overheerlijke smaken: Chicken, Duck with Game, Freshwater Fish, Turkey en Beef.

 

* De Soft Paté Freshwater Fish is voor kittens alleen geschikt als aanvullende voeding.

 

Smaakvol recept

Elke smaakvariant is een compleet uitgebalanceerde voeding. Onze smaakvolle patés worden door elke kat graag gegeten. Ultra lekker en een must have in het menu van iedere kat! Geschikt voor elke dag.

Tip!

Katten drinken van nature relatief weinig. Voor een optimale vochtopname raden wij daarom aan om dagelijks onze Soft Patés te voeren naast de brokjes. 

Voedingsadvies

Dit is een richtlijn, pas de hoeveelheid aan wanneer de situatie daar om vraagt. Wil je bijvoorbeeld 's ochtends Smølke brokjes en 's avonds natvoer geven? Voer dan de helft van de aanbevolen hoeveelheid van de brokjes en de helft van de aanbevolen hoeveelheid van de Soft Paté.

Vochttekort voorkomen met onze Soft Patés

Katten zijn over het algemeen slechte drinkers. Dit komt omdat zij minder drinkreceptoren hebben dan bijvoorbeeld mensen. Normaal zit het meeste vocht in de prooidieren die ze vangen, maar omdat onze huiskat dit minder doet dan in het wild krijgen ze snel te weinig vocht binnen.

Vocht is een zeer belangrijke - maar vaak vergeten - voedingsstof voor katten. Het geven van het juiste natvoer is een belangrijke toevoeging in het menu van je kattenvriendje. Naast dat onze Soft Patés boordevol vlees of vis zitten bevatten de Soft Patés om deze reden ook veel vocht. 

De Soft Patés zijn daarom een uitstekende aanvulling op de brokjes. Naast dat ze gezond en ultra lekker zijn, zorg je er ook meteen voor dat je kat voldoende vocht binnenkrijgt én ondersteun je gezonde urinewegen! Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel.

Wil je jouw kat graag kennis laten maken?

Of wil jij meer weten over onze Soft Patés? Bekijk hieronder de producten en vraag ernaar bij jouw dierenspeciaalzaak!

Soft Paté Chicken

met superfood lijnzaad

Ultra lekkere soft paté maaltijd gemaakt van kip met superfood ingrediënten

Soft Paté Turkey

met superfood chiazaad

Ultra lekkere soft paté maaltijd gemaakt van kalkoen met superfood ingrediënten

Soft Paté Beef

met superfood hennepzaad

Ultra lekkere soft paté maaltijd gemaakt van rund met superfood ingrediënten

Soft Paté Freshwater Fish

met superfood cranberries

Ultra lekkere soft paté maaltijd gemaakt van zoetwatervis met superfood ingrediënten

Soft Paté Duck with Game

met superfood cranberries

Ultra lekkere soft paté maaltijd gemaakt van eend en wild met superfood ingrediënten

Smølke, daar maak je vrienden mee