Verbeterde brokvorm

Andere brokvorm, zelfde vertrouwde samenstelling en kwaliteit!

Vanaf november 2019 zullen we de productie van onze droogvoedingen stapsgewijs overhevelen naar een andere, hypermoderne productielocatie met een grotere capaciteit. Dit doen wij zodat we ook in de toekomst de verwachte groei aankan en dezelfde hoge kwaliteit kunnen behouden. Hier zullen de meesten in de praktijk echter weinig van merken, aangezien de samenstelling en verpakking ongewijzigd blijven. Wel kunnen de brokjes er door de verandering van productielocatie er net wat anders uitzien.

Voor enkele brokken hebben we deze overstap daarnaast aangegrepen om de brokvorm te optimaliseren. Zo zullen met name de kattenbrokken er ietsje anders uit (gaan) zien, maar minstens zo goed smaken! Deze nieuwe brokvormen staan namelijk bekend om hun hogere acceptatie en we hopen met deze optimalisatie dan ook nóg meer katten blij te maken dan we nu al doen!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over dit onderwerp neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of via 085-0403500

Smølke, daar maak je vrienden mee