Waarom Smolke katten- of hondenvoer?

Waarom Smølke

Niets is voor Smølke belangrijker dan jou en je hond en/of kat een complete, gezonde en natuurlijk smakelijke voeding te bieden.

Smølke onderscheidt zich van andere honden- en kattenvoedingen onder andere door:

 • De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een optimale verteerbaarheid kennen en een hoge acceptatie. Daarbij doen wij absoluut niet onder voor de duurdere merken!
   
 • Daarnaast worden al onze voedingen uiteraard geproduceerd zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde suikers! Wij maken in onze voedingen uitsluitend gebruik natuurlijke antioxidanten, zoals vitamine E en Rozemarijn. Er wordt dus geen BHA, BHT of Ethoxyquin verwerkt in de Smølke voedingen.
   
 • Wél bevatten al onze voedingen speciale ingrediënten om de gezondheid van je hond of kat te bevorderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale mineralen die helpen om tandplak te voorkomen? Of van urineverzurende stoffen om blaasgruis te helpen voorkomen bij de kat? Of glucosamine en chondroïtine voor soepele spieren en gewrichten voor grote en/of oudere honden? En dit zijn slechts een paar van de vele voordelen! Meer weten? Download dan onze brochure voor de hond of voor de kat.
   
 • Omdat Smølke niet alleen het beste wil voor jouw hond of kat maken we bij Smølke alleen gebruik van vis met het MSC keurmerk. MSC is een afkorting van Marine Stewardship Council. Deze onafhankelijke en internationale organisatie zet zich in voor duurzame visserij. Daarnaast probeert MSC de leefomgeving van de vissen in de wereldzeeën gezond te houden. Door Smølke te voeren steun je ook de duurzame visserij.

Daarnaast koop je met elke verpakking van Smølke de zes zekerheden.

Neem ook een kijkje in onze keuken om te zien hoe onze brokken geproduceerd worden.

 • Notatie: dd-mm-jjjj
 • Notatie: dd-mm-jjjj