Over Smølke

Over Smølke

Introductie

Hoewel de naam Smølke anders doet vermoeden, ligt de oorsprong van Smølke toch echt in Nederland. In 1991 is de basis voor Smølke gelegd door een Nederlands farmaceutisch bedrijf dat naast dierengeneesmiddelen ook speciale dieetvoedingen maakte voor dieren. Smølke werd in het begin wel in Denemarken geproduceerd en vandaar ook de Deense naam.

In 1999 is de productie van Smølke overgebracht naar Nederland. Sinds die tijd wordt Smølke geproduceerd in een internationaal gecertificeerde productlocatie in het Noorden van ons land. De jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers op het gebied van dierenvoeding hebben ervoor gezorgd dat Smølke zich heeft ontwikkeld tot de premiumvoedingen die het nu zijn.

Smølke premiumvoeding voor hond en kat
Smølke premiumvoeding voor hond en kat

Waar Smølke voor staat

Niets is voor ons belangrijker dan jou het gemak te geven van een complete voeding die aan alle eisen van de moderne hond & kat voldoet en dat ook nog tegen een betaalbare prijs. Waar wij voor staan: Jouw hond of kat is een echt onderdeel van je gezin en omdat je ze de best mogelijke verzorging wilt geven, hebben wij onze kennis op het gebied van honden- en katten vertaald naar een volledige lijn van premium voedingen voor honden en katten.

Waarom zou je voor Smølke moeten kiezen

Smølke onderscheidt zich van andere honden- en kattenvoedingen in het premium segment door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten waardoor de voedingen van Smølke een hoge acceptatie kennen en optimale verteerbaarheid. Daarnaast zijn al onze voedingen 100% natuurlijk, dat wil zeggen: Onze voedingen bevatten geen kunstmatige antioxidanten, geur-, kleur- of smaakstoffen en bevatten ook geen toegevoegde suikers!

Omdat Smølke niet alleen het beste wil voor jouw hond of kat maken we bij Smølke alleen gebruik van vis met het MSC keurmerk. MSC is een afkorting van Marine Stewardship Council. Deze onafhankelijke en internationale organisatie zet zich in voor duurzame visserij. Daarnaast probeert MSC de leefomgeving van de vissen in de wereldzeeën gezond te houden. Door Smølke te voeren steun ook jij de duurzame visserij.

 Daarnaast ben je met elke verpakking van Smølke verzekerd van de zes zekerheden