De beloftes van Smølke

Feed the løve. Dat is wat we jou beloven: lekkere en verantwoorde voeding om een honden- of kattenleven lang van elkaar te houden. Zonder dat je eraan hoeft te twijfelen of je wel het juiste serveert. Want die zekerheid krijg je van Smølke: dat je nog leuker speelt en nog langer kunt genieten van jullie ønvoorwaardelijke liefde.

Smølke houdt je hond of kat Fit

smolke-belofte-fit

Wat jij wilt: een gezonde hond of kat. Eén die fit is, in elke levensfase. Precies waar we bij Smølke voor zorgen. Dit doen we met onze Alles-in-1 voeding en met onze tips voor leuke activiteiten.

Gezonde voeding is altijd een combinatie van verschillende ingrediënten. Al die ingrediënten samen leveren de juiste voedingsstoffen op. Smølke heeft precies uitgerekend wat je hond of kat nodig heeft. Jong of oud, groot of klein: met onze Alles-in-1 voeding zit je gegarandeerd goed.

Wat Smølke zo gezond maakt, is het unieke eiwitprofiel van elk van onze recepten. En omdat honden- en kattenmagen weleens protesteren tegen tarwegluten, doen we die er niet in. Zo houden we samen je hond of kat gezond. Jij met de dagelijkse portie beweging. En wij met verantwoorde voeding en tips voor een gezonde lifestyle.

Met Smølke blijft er meer tijd over voor Fun

smolke-belofte-fun

Je zou bijna voedingswetenschapper moeten zijn om je hond of kat verantwoord te laten eten. Of je kiest voor Smølke. Met ons compacte assortiment heb je in één oogopslag de juiste voeding te pakken.

Herken je dat? Je staat in de dierenwinkel en je ziet heel veel verschillende soorten voeding. En de één belooft nog meer dan de ander. Bij Smølke beloven we juist minder. Want door ons assortiment compact te houden, wordt kiezen ineens een heel stuk overzichtelijker.

Voor elk van onze producten zie je meteen waarvoor het is bedoeld. Voor welke leeftijd van je hond of kat. En voor welk gewicht. Binnen een mum van tijd sta je weer buiten. Mét de juiste voeding in je hand. En met maar één gedachte: gauw weer wat leuks doen met mijn hond of kat!

Smølke kiest voor Eerlijk

smolke-belofte-eerlijk

Zet je voor jezelf ook het liefst iets op tafel met natuurlijke ingrediënten? Dan wil je dat ook voor je hond of kat. Voeding gemaakt met natuurlijke ingrediënten en van de beste kwaliteit heeft een naam: Smølke.

Waarom moeilijk doen als natuurlijke ingrediënten toevallig ook nog de lekkerste zijn? Daar hoeven geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen aan te pas te komen. Die topkwaliteit komt bij Smølke bij voorkeur uit de buurt. En is van verantwoorde afkomst. Vis bijvoorbeeld heeft het MSC-keurmerk, om te voorkomen dat de zee wordt leeggevist.

Ook eerlijk: normale prijzen betalen voor wat we inkopen. Geen ingewikkelde verhalen ophangen op onze verpakkingen, maar exact vermelden wat erin zit. Niks meer, niks minder. Toch niet duidelijk? Eén telefoontje of mailtje en je krijgt antwoord op je vraag. Eerlijk antwoord!

Met Smølke wordt het Smøllen

smolke-belofte-smollen

Voederbakken die in recordtijd leeg zijn. Smekende honden- en kattenogen: is het al etenstijd? Tja, dat krijg je met Smølke. Hebben we onze diervoeding niet té lekker gemaakt?

Nee. Want als je van je hond of kat houdt, dan geef je ook met alle liefde het lekkerste voer. Bij Smølke weten we dat die liefde ook bij dieren door de maag gaat. Daarom zijn we nét zo kieskeurig als een chef-kok in een sterrenrestaurant.

Dat smølplezier van je hond of kat herken je meteen: aan de blafjes van plezier of de smakjes van genot. En natuurlijk gaat het er niet alleen maar om dat het lekker is. Smølke is ook een complete voeding. Een vijfgangenmenu in één. Dus: don’t worry, be hungry!

Probeer Smølke met een Smølbox

Super leuk en laagdrempelig kennismaken met ons en onze producten voor slechts € 12,99. Jij en je maatje gaan gegarandeerd veel plezier beleven aan al het leuks en lekkers in de Smølbox, we pawmise!

Hond-en-kat-op-schoot

Ervaar het lekker zelf

Wij en andere blije baasjes kunnen je wel vertellen hoe lekker onze voeding is, maar zelf testen is natuurlijk altijd beter. En zo’n heerlijke proeverij willen wij niet aan je hond of kat voorbij laten gaan!

Kattenvoer

kat assortiment smolke

Dit voer is pørrrrfect voor jouw kat

Hondenvoer

hond assortiment smolke

Hier gaat jouw hond van kwispelen

Volledig assortiment

assortiment smolke

Al onze heerlijke producten voor hond en kat

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 153 reviews.