smaakgarantie smolke

De smaakgarantie van Smølke

Feed the Løve, dat is wat wij jou beloven! Bij Smølke streven we naar de hoogste kwaliteit van onze producten zodat jouw viervoeter smølt van zijn maaltijden. Mocht het toch gebeuren dat jouw maatje niet zo smølt van zijn brokjes als dat je zou willen dan staan wij voor je klaar. Want wij begrijpen dat de smaakpapillen van je harige vriend net zo uniek zijn als zijzelf.

Om gebruik te kunnen maken van onze smaakgarantie zijn er een paar voorwaarden van toepassing:

 1. Maximaal 1/3 van de inhoud mag gebruikt zijn
  We willen graag dat jouw viervoeter voldoende tijd heeft om te proeven en te beslissen of het helemaal naar zijn zin is.
 2. De inhoud moet nog in de originele verpakking zitten en als zodanig teruggestuurd / ingeleverd kunnen worden
  Zorg ervoor dat je de verpakking netjes bewaart, zodat je gebruik kunt maken van onze smaakgarantie indien nodig.
 3. De aankoopdatum mag niet langer dan 30 dagen in het verleden liggen
 4. Alleen geldig op de kleinst beschikbare verpakkingsgrootte
  We willen dat je de mogelijkheid hebt om onze voeding eerst uit te proberen voordat je voor grotere verpakkingen kiest. Daarom is de smaakgarantie alleen geldig op de kleinst beschikbare verpakkingsgrootte.
 5. De originele kassabon of digitale factuur moet getoond kunnen worden
  Om gebruik te maken op onze smaakgarantie, vragen we je om de originele kassabon of digitale factuur te tonen als bewijs van aankoop.

 

Wij willen dat jouw trouwe vriendje smølt van elke hap! Dus mocht je viervoeter om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden zijn, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en we zorgen ervoor dat jouw viervoeter weer smølt van iets waar hij echt dol op is!

Overstapadvies

Bij Smølke begrijpen wij dat jouw maatje gewend kan zijn aan andere voeding. Daarom raden wij aan om geleidelijk over te stappen op Smølke. Zo kan jouw viervoeter rustig wennen aan het nieuwe voer. Meng het oude voer met Smølke, en geef hierbij elke dag een beetje meer Smølke. Op deze manier kan jouw maatje rustig wennen aan zijn heerlijke nieuwe voer!

overstapadvies Smolke
De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 121 reviews.