Hondenvoeding

Om jouw hond in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit!

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding. De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw hond. En dat ook nog eens voor een eerlijke en betaalbare prijs. Dat maakt Smølke tot de beste prijs/kwaliteitskoop in het premium segment!

Hieronder vind je een overzicht van zowel onze brokken als van onze vers gestoomde maaltijden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Ons assortiment

Bekijk hier al onze hondenvoeding
Filter

Formaat hond

Leeftijd

Eigenschappen

puppy

mini-medium

optimal growth

Speciaal voor kleine en middelgrote pups om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van kleine en middelgrote rassen.

puppy

maxi

optimal growth

Speciaal voor grote pups tot 14-18 maanden om optimaal te kunnen groeien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes van grote rassen.

puppy

grain free formula

optimal growth

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve puppy’s van alle rassen en groottes. Ook geschikt voor drachtige of zogende teefjes.

adult

mini

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van kleine rassen tot 10 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw kleine vriend.

adult

medium

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen tussen 10kg en 30 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw trouwe viervoeter. 

adult

maxi

daily balance

Speciaal adult hondenvoer voor volwassen honden van grote rassen vanaf 30 kg. Voor de dagelijkse balans van jouw grote vriend. 

adult

grain free formula

daily balance

Een smaakvol graanvrij alternatief voor actieve volwassen honden van alle rassen en groottes. Voor de dagelijkse balans van jouw trouwe viervoeter.

weight control

healthy weight

Heerlijk hondenvoer voor alle volwassen honden met (de neiging tot) overgewicht. Geschikt als onderhoudsvoeding om je hond op een gezond gewicht te houden of te brengen.

sensitive

healthy skin and digestion

Hypoallergeen hondenvoer voor volwassen honden met huid- en vachtproblemen of een gevoelig spijsverteringsstelsel.

senior

mini

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van kleine rassen tot 10kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw trouwe maatje.

senior

medium

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van middelgrote rassen tussen de 10kg en 30kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw trouwe viervoeter.

senior

maxi

vital ageing

Speciaal senior hondenvoer voor oudere honden van grote rassen vanaf 30kg. Voor het vitaal ouder worden van jouw grote vriend.

chicken

juicy & fine chicken

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Chicken is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% sappige kip. Ook geschikt voor puppies.

fish

rich & lovely fish

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Fish is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% witvis en zalm afkomstig van duurzame vangst.

lamb

fine & tender lamb

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Lam is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% heerlijk mals lam. Lam is de enige dierlijke eiwitbron.

duck

rich & juicy duck

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Eend is een overheerlijke complete maaltijd met verse ingrediënten 80% malse eend. Eend is de enige dierlijke eiwitbron.

game

grain free formula

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Game is een complete en graanvrije maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% wild (konijn en eend).