Vers Gestoomde maaltijden

Smølke Vers Gestoomde Maaltijden dat is smaakvol variëren boordevol vlees!

Het is altijd een goed moment om je hond extra te verwennen. Met de Vers Gestoomde Maaltijden van Smølke zorg je elke keer weer voor een feestje. De perfecte variatie op het dagelijkse menu van je hond.

Deze heerlijke Vers Gestoomde Maaltijden gemaakt met verse ingrediënten, worden zachtjes gestoomd in een smaakvolle bouillon. Dit gebeurt in de verpakking en zorgt ervoor dat het vlees natuurlijk wordt geconserveerd, met behoud van voedingstoffen. De Vers Gestoomde Maaltijden zijn compleet en bereid met natuurlijke ingrediënten.

Zowel koud als warm te serveren en ook beschikbaar in een graanvrije variant. De Vers Gestoomde Maaltijden zijn verkrijgbaar in vijf overheerlijke smaken: Chicken, Lamb, Fish, Game (graanvrij) en Duck.

Proberen? Vraag hier een gratis verjaardagsmaaltijd aan.

chicken

juicy & fine chicken

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Chicken is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% sappige kip. Ook geschikt voor puppies.

fish

rich & lovely fish

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Fish is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% witvis en zalm afkomstig van duurzame vangst.

lamb

fine & tender lamb

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Lam is een overheerlijke complete maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% heerlijk mals lam. Lam is de enige dierlijke eiwitbron.

duck

rich & juicy duck

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Eend is een overheerlijke complete maaltijd met verse ingrediënten 80% malse eend. Eend is de enige dierlijke eiwitbron.

game

grain free formula

Smølke Vers Gestoomde Maaltijd Game is een complete en graanvrije maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en 80% wild (konijn en eend).