Smølke Sensitive hond en kat

Smølke Sensitive is een compleet Alles-in-één hypoallergeen voer met natuurlijke ingrediënten speciaal voor de allergische of gevoelige kat en hond. De Sensitive helpt jouw kat of hond weer goed in z’n velletje te komen.

Allergie of overgevoelig

Wanneer je hond of kat een voedselallergie of een gevoelig spijsverteringsstelsel heeft kan het zijn dat hij niet goed reageert op vele soorten voeding. Vaak zie je dan dat ze jeuk of diarree krijgen. De Sensitive is hypoallergeen en licht verteerbaar, wat je hond of kat verlichting kan geven en ervoor kan zorgen dat de klachten verdwijnen. 

Doordat lam de enige eiwitbron in de Sensitive is, kan dit dé oplossing zijn voor dieren die allergisch reageren op diverse andere dierlijke eiwitbronnen.

Uniek eiwitprofiel: 100% lam

De Sensitive is hypoallergeen en bevat één dierlijke eiwitbron: lam. Lam heeft een hele hoge verteerbaarheid en een zeer laag risico op intolerantie en allergische reacties. Doordat we maar één eiwitbron gebruiken is de Sensitive ook geschikt als eliminatie dieet in geval van vermoeden van een eiwit allergie. Omdat we duurzaamheid ook belangrijk vinden komt ons lamsmeel uit Groot Brittannië, wat de meest nabije locatie is voor het verkrijgen van lam.

Ondersteunt eenoptimale spijsvertering

De Sensitive ondersteunt een optimale spijsvertering door een mix van natuurlijke vezels. De natuurlijke vezels, zoals bietenpulp, cellulose en cichorei, zijn nodig voor een goede darmwerking en voedingsstoffen worden hierdoor beter opgenomen.

Licht verteerbaar

Naast lam bevat de Sensitive rijst en aardappel. Rijst en aardappel hebben beide een zeer laag risico op allergische reacties en zijn licht verteerbaar.

Draagt bij aan een gezonde huid en vacht

Biotine stimuleert de groei van haarzakjes en draagt bij aan herstel van de huid, vacht en zelfs de nagels. De omega-3 en omega-6 vetzuren uit de MSC Visolie dragen bij aan een gezonde huid en vacht. Omega-3 vetzuren helpen ontstekingen weg te nemen en omega-6 vetzuren zorgen voor gezonde huidcellen en haarzakjes. De huid wordt rustig en de vacht glanst weer!

Bekijk hier onze Sensitive producten

sensitive

healthy skin and digestion

Hypoallergeen hondenvoer voor volwassen honden met huid- en vachtproblemen of een gevoelig spijsverteringsstelsel.

sensitive

healthy skin and digestion

Hypoallergeen kattenvoer voor volwassen katten met huid- en vachtproblemen of een gevoelig spijsverteringsstelsel.

Vraag tijdelijk een gratis sample aan voor je hond!

Vraag aan

Vraag tijdelijk een gratis sample aan voor je kat!

Vraag aan

Smølke, daar maak je vrienden mee