tips en trick voor honden en katten

Voeding voor de senior hond

12 juni 2023

Voer voor de senior hond

Met het juiste voer voor de senior hond kun je je senior ondersteunen. Er zijn voedingen beschikbaar die rekening houden met het spijsverteringsstelsel van de oudere hond, omdat deze minder efficiënt werkt dan de jongere hond. Ook is het belangrijk dat de nieren extra ondersteuning krijgen door middel van de juiste voeding. Oudere honden hebben behoefte aan eiwitten die zorgen voor celopbouw en celherstel. Bij Smølke hebben we daarom de Smølke Senior ontwikkeld.

Jouw oudere hond lekker lang vitaal houden

Ietsje minder rennen. Iets eerder moe. De Olympische conditie is verleden tijd. Maar jij kunt helpen je hond zo lang mogelijk vitaal te houden. Met Smølke Senior krijgt hondlief belangrijke bouwstoffen binnen. Wat een oudere hond nooit kwijtraakt? Z’n smaak. Daarom zijn onze hondenbrokjes zo lekker. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Chemische antioxidianten of conserveermiddelen komen er niet aan te pas. Ook zitten er geen tarwegluten in.

Met Smølke Senior pak je meteen z’n kwetsbare plekken aan. De vetstofwisseling blijft op niveau, zodat te dik worden er niet bij is. Het immuunsysteem krijgt een zetje in de rug met vitamine E en een mineraal als zink. Een ouder gebit wordt wat gevoeliger voor tandplak, maar ook hier helpt Smølke Senior. En de gewrichten? Die blijven met een beetje hulp van glucosamine soepel. Zo gaat je hond lekker vitaal richting z’n pensioen.

Brokken speciaal voor jouw senior hond

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 110 reviews.