tips en trick voor honden en katten

Hypoallergeen hondenvoer

1 september 2022

Is jouw hond gevoelig? Heeft je vriendje vaak last van jeuk of problemen met z’n vacht? Of moet hij vaak spugen?

Dan is de kans aanwezig dat hij een allergie heeft of een gevoelig spijsverteringkanaal. Speciaal hiervoor zijn er hypoallergeen hondenvoer ontwikkeld die de kans op een (allergische)reactie zo klein mogelijk maken.

Hypoallergeen hondenvoer

Veel gevoelige of allergische honden reageren goed op hypoallergeen voer.  Hypoallergeen wil zeggen ‘laag in allergenen’. De kans dat de hond allergisch reageert op de voeding is dan heel klein. Vaak reageren honden en katten met een voedselallergie op eiwitbronnen zoals kip en rund, maar ook zuivel en granen/gluten kunnen bij sommige dieren problemen geven.

Onze hypoallergene brokken
Gebit van hond

Smølke Sensitive Duck

De Sensitive Duck is speciaal ontwikkeld voor honden met een eiwitallergie. De Sensitive Duck bestaat uit één enkele eiwitbron: 100% eend! Eend heeft een zeer laag risico op intolerantie en allergische reacties. De Sensitive Duck is ook geschikt als eliminatie dieet. Dit eliminatiedieet is goed in te zetten wanneer je een vermoeden hebt dat je hond misschien allergisch is voor bepaalde eiwitten.

Bekijk de Sensitive Duck
smolke sensitive duck 12kg verpakking

Sensitive Duck liever eerst uitproberen?

Wil je eerst op een leuke manier testen of je hond de Sensitive Duck net zo lekker vindt als de andere fans van deze brokken? Dan is de Smølbox Sensitive Duck speciaal voor jullie! Een leuke box vol Sensitive Duck producten om uit te proberen.

Proefpakket Sensitive Duck

Smølke Sensitive Lamb

De Sensitive Lamb is speciaal ontwikkeld voor honden met een eiwitallergie. De Sensitive Lamb bestaat uit één enkele eiwitbron: 100% lam! Lam heeft net als eend een zeer laag risico op intolerantie en allergische reacties. De Sensitive Lamb is ook geschikt als eliminatie dieet. 

Bekijk de Sensitive Lamb
smolke sensitive lamb 12kg verpakking

Sensitive Lamb liever eerst uitproberen?

Wil je eerst op een leuke manier testen of je hond de Sensitive Lamb net zo lekker vindt als de andere fans van deze brokken? Dan is de Smølbox Sensitive Lamb speciaal voor jullie! Een leuke box vol Sensitive Lamb producten om uit te proberen.

Proefpakket Sensitive Lamb

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 141 reviews.