tips en trick voor honden en katten

Kattenspel de Muizenvanger

29 augustus 2022

Kattenspel de Muizenvanger is een spel waarbij een bewegend object ineens verschijnt uit een oppervlak. Voor katten wakkert dit hun jachtinstinct aan en ze kunnen hierbij hun energie kwijt.

Wat heb je nodig voor Kattenspel de Muizenvanger?

  • Een lege (schoenen)doos;
  • Aluminiumfolie;
  • Een stokje.

 

kattenspel de muizenvanger

Hoe werkt het kattenspel?

Maak van aluminiumfolie een propje en bevestig deze aan een stokje.

Knip aan één kant van de doos een groter gat. Maak aan de andere kant verschillende gaatjes.

Je gaat aan de kant van de doos zitten waar het gat gemaakt is. Je pakt het stokje met propje en steekt deze door een gaatje aan de andere kant. Haal hem snel weer terug en steek hem door een ander gaatje aan de andere kant. Haal hem daarna snel weer terug. Je kat ziet af en toe het propje verschijnen en zal erachter aan willen gaan en er met zijn poot op willen tikken.

Succes verzekerd!

Voeding voor gevoelige katten

Voor katten die een gevoelige spijsvertering of huid- en vachtproblemen hebben raden we de Smølke Sensible aan. Met Sensible kun je uitvinden waar het aan ligt. Er zit alleen kip in als dierlijk eiwit. Rijst en aardappel maken het kattenmaaltje licht verteerbaar. En omega 3- en 6-vetzuren helpen mee voor een mooi huidje. We snappen wanneer je niet direct een grote zak wilt aanschaffen, maar liever eerst een kleiner beetje voer wilt proberen. Dat kan met onze Smølbox Sensible (pssst… mét cadeautje dat het smøllen extra leuk maakt!)

Prøefpakket aanvragen
smolke sensible 2kg verpakking
Tags:

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 141 reviews.