tips en trick voor honden en katten

Soft Paté verrijkt met superfoods

1 september 2022

Wist je dat onze Soft Patés voor katten verrijkt zijn met superfood ingrediënten? In dit artikel lees je wat de voordelen van deze superfoods zijn.

Wat zijn superfoods?

Superfoods zijn voedingsmiddelen met een hoog voedingsgehalte en goede uitwerking op je gezondheid. Voor onze eigen voeding kennen we dit misschien al wel, maar ook voor katten zijn er superfoods. Een aantal van deze superfoods hebben wij verwerkt in onze Soft Patés. Hieronder lees je welke superfoods we gebruiken én wat de voordelen voor jouw kat daarvan zijn!

Lijnzaad

Lijnzaad geeft een boost met omega 3-vetzuren. Dit is gunstig bij een verminderde weerstand en huid- en vachtproblemen.

Lijnzaad is toegevoegd aan onze Soft Paté Chicken.

Cranberries

Cranberries hebben een positieve invloed op de pH-waarde en daarmee een anti-bacteriologische werking. Gunstig voor katten met een aanleg voor urinewegproblemen.

Cranberries zijn toegevoegd aan onze Soft Paté Freshwater Fish en Soft Paté Duck.

Hennepzaad

Hennepzaad heeft een gunstige omega-3 en 6 verhouding en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Daarnaast bevat hennepzaad omega 9, welke helpt een gezonde hersenfunctie te ondersteunen. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor de oudere kat.

Hennepzaad is toegevoegd aan onze Soft Paté Beef

Chiazaad

Chiazaad heeft een hoog vezelaandeel, wat bijdraagt aan een verzadigd gevoel. Hierdoor zeer geschikt voor katten met aanleg tot overgewicht.

Chiazaad is toegevoegd aan onze Soft Paté Turkey.

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 140 reviews.