tips en trick voor honden en katten

Wat is het verschil tussen vers gestoomde maaltijden en soft patés?

1 september 2022

Voor honden hebben we als natvoer zowel gezonde vers gestoomde maaltijden als overheerlijke soft patés. Maar wat is het verschil tussen vers gestoomde maaltijden en soft patés? We leggen het uit!

Wat is het verschil tussen vers gestoomde maaltijden en soft patés?

Verschil #1: Structuur

De Vers Gestoomde Maaltijden bevatten zichtbare stukken ingrediënten (zoals groenten) en grovere delen. De Soft Patés hebben juist een erg fijne zachte structuur.

Verschil #2: Ingrediënten

  • De Soft Patés bevatten superfoods, zoals lijnzaad, chiazaad, hennepzaad en cranberries.
  • De Vers Gestoomde Maaltijden bevatten groenten en de Soft Patés bevatten geen groenten.

Verschil #3: Verpakkingsgrootte

De Vers Gestoomde Maaltijden zitten in een verpakking van 395 gram. De Soft Patés zitten in een kleinere verpakking van 125 gram. Door de kleinere verpakking zijn de Soft Patés zeer geschikt voor kleinere honden. Maar door het hoge aandeel vlees zullen ook de grote honden er zeker van smøllen als heerlijk extraatje.

Zijn er ook overeenkomsten?

Jazeker, de producten hebben ook overeenkomsten. Zowel de Soft Patés als de Vers Gestoomde Maaltijden zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit ingrediënten en worden door de meeste honden als super smaakvol beoordeeld. Beide producten zijn daardoor ook erg geschikt voor kieskeurige eters.

Ook bestaan bijna alle varianten uit één enkele eiwitbron, waardoor een aantal smaken goed te gebruiken zijn voor honden met een specifieke eiwitallergie. Uitzondering hierop is de Vers Gestoomde Maaltijd Game. Deze bestaat uit meerdere diersoorten.

Bekijk de vers gestoomde maaltijden

Bekijk de soft Patés

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 121 reviews.