hond-met-voerbak

Heerlijk Smøllen!

Bij Smølke begrijpen we dat jouw hond meer is dan alleen een huisdier! Daarom verdient hij niets minder dan het allerbeste, en dat laat jij zien door deze probeerverpakking voor jouw trouwe viervoeter aan te schaffen!

Wij hebben fingerlicking (of liever pawlicking) gezonde Alles-in-1 voeding voor je kat. Ons hondenvoer wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Als het even kan, halen we deze zo lokaal en duurzaam mogelijk.

Feed the løve

Dat is wat we jou beloven: lekkere en verantwoorde voeding om een hondenleven lang van elkaar te houden. Zonder dat je eraan hoeft te twijfelen of je wel het juiste serveert. Want die zekerheid krijg je van Smølke: dat je nog leuker speelt en nog langer kunt genieten van jullie ønvoorwaardelijke liefde.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vind je op de achterkant van de Yummy Pack (die je zojuist hebt gescand) een handig etiket met alle informatie over het product. Zo weet je precies wat er in zit!

Blijft je harige vriend je maar aankijken met die grote ogen, alsof hij nog meer lekkers wilt? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Haal eenvoudig een grotere verpakking van Smølke kattenvoer in huis en verwen je harige vriend !

puppy-kijken

Meer weten over de brokjes in jouw Yummy Pack? Ga dan hieronder snel naar jouw product!

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 153 reviews.