tips en trick voor honden en katten

Een vaste plek voor je pup

31 augustus 2022

De meeste pups kunnen vrijwel overal wel slapen wanneer ze moe zijn. Het is wel belangrijk om een vaste plek te hebben waar je pup er zeker van is dat hij niet gestoord zal worden.

Kies hiervoor een rustige plek in de woonkamer en niet in bijvoorbeeld de gang. Je pup is een roedeldier en vind het daarom het fijn om gezelschap te hebben en betrokken te worden bij het dagelijks leven. Uiteraard is het voor jou ook fijn om een oogje op je pup te kunnen houden! Vertel ook aan kinderen dat ze de pup met rust moeten laten als hij op zijn plaats ligt. Zorg ervoor dat de plek die je kiest tochtvrij, niet te dicht bij de radiator of kachel en niet in de volle zon is.

Soort ligplaats

Er is een ruime keuze aan manden en kussens verkrijgbaar. Voor een pup kan je het beste gaan voor een mand, deze is warmer dan een kussen en lekker knus. Kies voor een mand die ruim genoeg is zodat je pup er ook uitgestrekt in kan liggen, maar die niet té ruim is. Geef hem eventueel een extra deken of kussentje in zijn mand voor extra warme en comfort.

Onderwerpen voor puppy’s van 16 weken

 

Kwispelcoach: dé app voor het eerste jaar met jouw puppy!

Tags:

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 140 reviews.