tips en trick voor honden en katten

Puppy voeding

30 augustus 2022

Gezonde voeding is voor mens en dier van levensbelang. Zonder gezonde en uitgebalanceerde voeding functioneer je niet optimaal. Voor jonge dieren en dus pups in de groei is dit extra belangrijk, als je groeit heb je immers meer voedingstoffen nodig en wordt je lichaam opgebouwd door hetgeen dat je eet. Bovendien is het immuunsysteem van pups nog niet volledig ontwikkeld. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld verkeerde calcium/fosforverhoudingen zorgen voor ernstige groeiproblemen, met name bij pups van grote rassen.

Heel belangrijk is het dus dat puppyvoeding de juiste hoeveelheden eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen bevat!

Waarom Smølke puppyvoeding

Pups zijn ontzettend actief en moeten nog veel groeien, daarom voorziet onze voeding in hun verhoogde energiebehoefte. Door het gebruik van hoogwaardige eiwitten in combinatie met fructo-oligosacchariden en inuline is deze voeding gemakkelijk verteerbaar. Daarnaast bevatten deze voedingen extra beta-glucanen om het kwetsbare immuunsysteem optimaal te ondersteunen. De ideale fosfor/calcium verhouding helpt je pup met de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit. Ook is de maat van het brokje afgestemd op de nog kleine tandjes.

Daarnaast worden onze voedingen vanzelfsprekend bereid zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, conserveermiddelen, anti-oxidanten of toegevoegde suikers. En omdat we bij Smølke niet alleen het beste willen voor jouw pup ook aan de toekomst denken, gebruiken we voor al onze voedingen alleen vis met het MSC-keurmerk!

puppy's eten

Smølke Puppyvoeding:lekker én gezond!

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 149 reviews.