tips en trick voor honden en katten

Vers Vlees Voeren

1 september 2022

Hmmm… dat is een goed idee! Er zijn momenteel zoveel verschillende soorten voeding en snacks te koop voor je pup dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je kan je pup brokken geven, blikvoeding, of zelfs vers vlees voor hem kopen. Waar doe je nu goed aan?

Complete voeding

Belangrijk is dat de hoofdvoeding van je pup een complete voeding is, dat jouw pup het er goed op doet en dat jij er een goed gevoel bij hebt. Droogvoeding, blikvoeding en vers vlees voor honden zijn allemaal als complete maar ook als aanvullende voeding te koop. Het is daarbij niet alleen belangrijk om naar de prijs te kijken en wat jouw pup er van vindt, maar ook de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten.

Weerstand

Een goede droogvoeding bevat alle voedingsstoffen die je pup dagelijks nodig heeft. Vers vlees bevat bacteriën en enzymen die bijdragen aan een gezonde darmflora. Pups met een gezonde darmflora hebben een goede spijsvertering en daardoor over het algemeen ook een goede weerstand.

Meer informatie over rauw voer en hoe je dit het beste kunt voeren vind je op Rodi Petfood.

vers vlees voeren

En natvoeding dan?

Natvoeding heeft als voordeel dat het voor openen buiten de koelkast te bewaren is en ook bijvoorbeeld op vakantie heel handig is om mee te kunnen nemen. Waar vers vlees nog bacteriën bevat, is blikvoeding gesteriliseerd en bevat deze bacteriën niet meer.

Bij Smølke hebben we diverse gezonde én overheerlijke natvoer producten, die ook door kieskeurige honden erg goed gegeten worden:

Smølke Vers Gestoomde Maaltijden

Smølke Vers Gestoomde Maaltijden dat is smaakvol variëren boordevol vlees! De heerlijke Vers Gestoomde Maaltijden gemaakt met verse ingrediënten, worden zachtjes gestoomd in een smaakvolle bouillon. Dit gebeurt in de verpakking en zorgt ervoor dat het vlees natuurlijk wordt geconserveerd, met behoud van voedingstoffen. De Vers Gestoomde Maaltijden zijn compleet en bereid met natuurlijke ingrediënten.

Zowel koud als warm te serveren en ook beschikbaar in een graanvrije variant. De Vers Gestoomde Maaltijden zijn verkrijgbaar in vijf overheerlijke smaken: Chicken, Lamb, Fish, Game (graanvrij) en Duck. Voor volwassen honden zijn alle varianten compleet, wat betekent dat ze alle voedingsstoffen bevatten die je hond dagelijks nodig heeft. Voor puppy’s is alleen de Chicken een complete maaltijd.

De Vers Gestoomde Maaltijden zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 395 gram.

smolke vers gestoomde maaltijd chicken

Smølke Soft Patés

Onze superzachte patés zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en elke smaak is aangevuld met voedingsstoffen uit superfoods, zoals chiazaad, lijnzaad, hennepzaad en cranberries. Voor volwassen honden zijn alle soft patés compleet. Dat wil zeggen dat er alles in zit om jouw kleine vriend te voorzien in zijn of haar dagelijkse voedingsbehoefte. Voor puppy’s is alleen de beef variant compleet. De andere varianten kunnen natuurlijk wel gewoon als extra verwennerij gegeven worden of gebruikt worden voor in een voerspeeltje of snuffelmat.

De soft patés zijn verkrijgbaar in blikjes van 125 gram en in vier verrukkelijke smaken: ChickenBeefTurkey en Lamb.

smolke hond soft pate beef

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 149 reviews.