Goede kittenvoeding

Kittens zitten als ze jong zijn vol energie en kunnen dan ook binnen korte tijd je hele huis overhoop halen. Doordat ze op die leeftijd snel groeien en heerlijk actief zijn is het belangrijk dat je kiest voor de juiste voeding. Je bent immers wat je eet!

Katten zijn van oudsher carnivoren en hebben een relatief kort spijsverteringskanaal. Kattenvoeding verschilt dan ook van hondenvoeding. Katten kunnen bepaalde essentiële voedingsstoffen niet zelf aanmaken, vandaar dat deze in de voeding in voldoende mate aanwezig moeten zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat, deze zijn voor een kat namelijk makkelijker te verteren dan plantaardige eiwitten of koolhydraten.

Smølke Kitten voldoet aan alle eisen die jouw kitten aan een goede voeding stelt. Smølke voedingen bevatten namelijk een hoog vleesaandeel en zijn vrij van chemische antioxidanten en geur- kleur- en smaakstoffen. Met Smølke koop je een gezonde premium voeding voor een betaalbare prijs. Met Smølke zijn jij en je kitten dus gegarandeerd tevreden!

Smølke Kitten

Smølke Kitten

Smølke Kitten is een compleet Alles-in-één kattenvoer met natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw kitten lekker kan spelen en optimaal kan groeien.

Meer leuke onderwerpen voor jouw kitten van 10 weken: