tips en trick voor honden en katten

Goede kittenvoeding

31 augustus 2022

Kittens zitten als ze jong zijn vol energie en kunnen dan ook binnen korte tijd je hele huis overhoop halen. Doordat ze op die leeftijd snel groeien en heerlijk actief zijn is het belangrijk dat je kiest voor goede kittenvoeding, maar wat is dan precies goede kittenvoeding?

Goede kittenvoeding, waar let je op?

Katten zijn van oudsher carnivoren en hebben een relatief kort spijsverteringskanaal. Kattenvoeding verschilt dan ook van hondenvoeding. Katten kunnen bepaalde essentiële voedingsstoffen niet zelf aanmaken, vandaar dat deze in de voeding in voldoende mate aanwezig moeten zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de voeding voldoende dierlijke eiwitten bevat, deze zijn voor een kat namelijk makkelijker te verteren dan plantaardige eiwitten of koolhydraten. Voor kittens geldt dat zij andere energie behoefte hebben in vergelijking met volwassen katten en ook hebben zij andere verhoudingen van vitamines en mineralen nodig. Een goede kittenvoeding houdt hier rekening mee.

Twee kleine kittens

Smølke Kitten voldoet aan alle eisen die jouw kitten aan een goede voeding stelt. Smølke voedingen bevatten namelijk een hoog vleesaandeel en zijn vrij van chemische antioxidanten en geur- kleur- en smaakstoffen. Met Smølke koop je een gezonde premium voeding voor een betaalbare prijs. Dat wordt smøllen voor je kitten!

Onderwerpen voor kittens van 10 weken

Probeerpakket voor jouw kitten aanvragen

Smøllen en fun gegarandeerd!

Probeerpakket bekijken

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 141 reviews.