tips en trick voor honden en katten

Slecht weer tip: bezoek een kattencafé!

29 augustus 2022

Ken je dat? Ben je (eindelijk) een dagje vrij, gaat het regenen… Gelukkig zijn er in Nederland ook veel indooractiviteiten te doen om er toch een leuke dag van te maken. Slecht weer tip: bezoek een kattencafé!

Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan een museum of gaan winkelen in een overdekt winkelcentrum. Maar wij hebben een slecht weer tip: bezoek een kattencafé! Je vergeet dan al snel het slechte weer en je krijgt er ook nog eens een zonnig humeur van 🙂

Kattencafés zijn overgewaaid vanuit Azië. Het zijn cafés waar je kunt genieten van een hapje en een drankje én ondertussen heerlijk kunt knuffelen en spelen met één van de kattenbewoners!

De katten die er rond lopen komen vaak uit een asiel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de katten zelf ook plezier beleven aan de bezoekjes, daarom hebben de meeste cafés ruimtes ingericht waar de katten zich kunnen terugtrekken als ze even géén behoefte hebben aan aandacht. Ook kun je bij sommige cafés uitsluitend naar binnen wanneer je hebt gereserveerd, zodat het niet te druk wordt. Bekijk van te voren dus even wat de ‘huisregels’ zijn van het café waar je naartoe wilt gaan.

Nederland kent inmiddels tientallen cafés dus er zit er vast een bij jou in de buurt!

Tags:

Vergeet dit artikel niet te delen

De waardering van www.smolke.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 140 reviews.